Gezocht Sales talent!

Young Sales Professionals

Traineeship met concreet toekomstperspectief binnen virtual sales (0,7 – 1 fte)

De uitdaging bij Flex4Sales®

Onder professionele begeleiding van ervaren Sales Managers, werk je binnen een team van Young Professionals in eerste instantie voor vooraanstaande opdrachtgevers in de ICT. Denk aan dienstverleners actief op het gebied van cloudcomputing, cloudconsultancy, virtuele werkplekoplossingen en high end ICT consultancy.

Na een uitgebreide briefing, gedegen kennisoverdracht en de nodige knowhow van de geboden ICT oplossing, maak je calls binnen de nauwkeurig gedefinieerde doelgroep. Je verstuurt aan de hand van de inventarisatie gerichte informatie, welke je gedegen opvolgt. Uiteindelijk plan je bij succes een afspraak voor de opdrachtgever, die jouw activiteit opvolgt met een bezoek. Je voorziet de opdrachtgever van alle relevante informatie. De after sales activiteit na dit bezoek neem jij vervolgens weer voor je rekening; eigenaarschap typeert jou immers als verlengstuk van de opdrachtgever. Ben je succesvol èn blijken jouw commerciële vaardigheden bovengemiddeld? Dan liggen er doorgroeimogelijkheden voor je in het verschiet, bijvoorbeeld in inhoudelijke offerteondersteuning, beurs- en eventsupport of zelfs extern accountmanagement.

Wanneer komt Flex4Sales® graag met je in contact?

  • Je hebt een recent afgeronde HBO opleiding òf bent gecombineerd met het afronden hiervan minimaal 28 uur per week beschikbaar.
  • Je volgt een duale HBO opleiding en wilt graag een baan waarin alles valt te ontdekken.
  • Ook recent HBO afgestudeerden die nog geen betaalde baan hebben gevonden maar denken dat ze over uitzonderlijk commercieel talent beschikken zijn welkom!
  • Wat zeggen anderen over jou? Je staat er om bekend dat je goed kunt luisteren en ze noemen je onder andere enthousiast, bevlogen, commercieel, flexibel, een doorzetter en proactief.
  • Je hebt èchte kennis van zaken en populair gezegd een vlotte babbel (zowel in de Nederlandse en Engelse taal) en je weet soepel te schakelen.

Reageren

Wil jij deel uitmaken van dè virtuele salesoplossing van de toekomst? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! Instroom kan zowel als starter met een afgeronde HBO opleiding of als vierdejaars stage met concreet uitzicht op een baan. Mail je reactie naar arnoud@flex4sales.com.  Eerst meer informatie? Bel met Arnoud Postma: 06-23172826

© Copyright 2017, Flex4Sales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *