Jij jouw stage of afstudeeronderzoek bij Flex4Sales?

Marketing- of Sales Professional in spe

Stageplaats of afstudeeronderzoek met concreet toekomstperspectief 

De uitdaging bij Flex4Sales®

Onder professionele begeleiding van ervaren Sales Managers, werk je binnen het team mee en/of werk je aan jouw afstudeeronderzoek. Vooralsnog werkt Flex4Sales voornamelijk voor dienstverleners actief op het gebied van cloudcomputing, cloudconsultancy, virtuele werkplekoplossingen en high end ICT consultancy. Marktanalyse, marktbenadering, inrichting van onze virtuele organisatie, onderzoek naar uitbreiding van de doelgroep kunnen zo een van de onderwerpen van jouw stage of afstuderen zijn. Na een uitgebreide briefing, gedegen kennisoverdracht en de nodige knowhow van de geboden virtuele salesoplossingen, werk je aan jouw opdracht binnen een gedefinieerde doelgroep en/of in de volle breedte van het concept van Flex4Sales. Ben je tot nu toe succesvol in jouw studie èn blijken jouw ondernemende vaardigheden bovengemiddeld? Dan ligt er na jouw stage of afstuderen een mooie startersbaan in het verschiet!

 

Wanneer komt Flex4Sales® graag met je in contact?

  • Je zoekt een commercieel- of marketing getinte stageplaats en wilt nu al laten zien wat jij in je mars hebt.
  • Wat zeggen anderen over jou? Je staat er om bekend dat je goed kunt luisteren en ze noemen je onder andere enthousiast, bevlogen, commercieel, flexibel, ICT minded, een doorzetter en proactief.
  • Je hebt èchte kennis van zaken en populair gezegd een vlotte babbel (zowel in de Nederlandse en Engelse taal) en je weet soepel te schakelen.
  • Als je in aanmerking wilt komen voor een stagevergoeding n.a.v. deze beschrijving.

Interesse in een stageplaats of afstudeeronderzoek met perspectief?

Bel (06-23172826) of mail (arnoud@flex4sales.com) met Arnoud Postma (Directeur).

© Copyright 2017, Flex4Sales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *