Wij zijn Flex4Sales

Flex4Sales® is hèt antwoord op de toenemende vraag naar dedicated en innovatieve virtuele sales oplossingen. Niet alleen fysieke werkplekken hebben zich de afgelopen jaren binnen zeer korte tijd verplaatst naar virtuele omgevingen. Hele afdelingen, salesactiviteiten en -ondersteuning in het bijzonder, zullen zich binnen afzienbare tijd verplaatsen naar virtuele omgevingen. Flex4Sales® voorziet met een eigen concept in deze sterk groeiende behoefte. Zij biedt bedrijven virtuele salesondersteuning met rendement. Op afroep beschikbaar, voor campagnes, speciale acties òf structureel ter vervanging of aanvulling van het huidige (dure) salesapparaat. Flex4Sales® zal haar activiteiten vanaf 2017 starten vanuit Groningen. Een aantal ICT dienstverleners zien deze oplossing al als een welkome aanvulling op haar eigen salesforce. Aanpalende sectoren zullen snel volgen zo is de verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *